Wat is kies je kanaal?

Tegenwoordig zijn er steeds meer kanalen op de markt waarmee je je bedrijf en/of merk naar voren kunt brengen. Wij hebben alle kanalen op een rijtje staan en geven meer informatie over hoe en waarom je een bepaald kanaal kunt gebruiken. Wij verzamelen  artikelen van diverse vooraanstaande websites die schrijven over alles wat met Online Adverteren te maken heeft.

Mocht je er bij bepaalde woorden er niet uit komen, wij hebben ook een begrippenlijst samengesteld.

 

 

Begrippenlijst

Campaign Summary
Geeft de voortgang van de campagne weer via een cirkeldiagram waarin het reeds geleverde aantal impressies als percentage van het totaal is weergeven.
Daarnaast staat een staafdiagram die in duizendtallen dezelfde voortgang
van de campagne weergeeft. Is de campagne volledig uitgeleverd dan is het percentage 100% of hoger en loopt het staafdiagram tot het einde door.

Campaign Performance
Deze tabel geeft een samenvatting van de resultaten vanaf het begin van de campagne tot de datum van rapportage. U ziet in deze tabel het aantal geleverde impressies, clicks, de cumulatieve CTR, het aantal post impressies, het percentage post impressies, het aantal post clicks en het percentage post clicks. Indien er geen sprake is van het meten vanconversies zal de data met betrekking tot post impressies en post clicks ontbreken in uw rapportage.

Lees meer…