Deze Nederlandse reisorganisaties scoren het best met SEO

Het doel van SEO is natuurlijk het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Youtube betekent meer bezoekers, wat weer leidt tot meer leads of zelfs uiteindelijk verkopen.

Volgens nieuw onderzoek van OAK, dat van 85 reisbedrijven in Nederland de data van juni 2019 vergeleek met data van twee jaar ervoor, zijn Holidayguru, Bebsy en Vakantiediscounter de snelstgroeiende online reisorganisaties in Nederland.

Hiervoor is niet gekeken naar de reisbedrijven met de meeste omzet of grootste bezoekersaantallen, maar naar degenen met de meeste organische bezoekersaantallen. Oftewel, bezoekers die zonder het klikken op een betaalde advertentie op een website terecht zijn gekomen. Oak meent dat dit de bedrijven zijn die veel effort in hun (digital) marketing lijken te hebben gestopt.

De winnende speler op het gebied van organisch verkeer is Holidayguru.nl, met een toename van 2111% (!) ten opzichte van twee jaar geleden. Ook Bebsy en Vakantiediscounter zien een sterke groei.

Lees hier het complete onderzoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *